Arno


Na Internetu je dostupno jako puno materijala o tome kako životinje pomažu prilikom primjene različitih metoda terapije u rehabilitaciji djece. U terapiji mogu sudjelovati konji, majmuni, delfini, psi, ptice i drugi kućni ljubimci. O tom načinu terapije je sažeto opisano na web stranici: http://drustvo-sapa.hr/vijesti/ljubimci_pomazu
Asistent našeg logopedskog kabineta, jorkširski terijer star 5 godina, odaziva se na ime Arno. Težak je samo 2,5 kg i pogodan je za druženje sa vrlo malom djecom. Jako je nježan i trpi dječje nepodopštine do određene granice kada spusti rep i pobjegne. On ne zna za agresivnost i laje isključivo prilikom igre s lopticom izražavajući na taj način svoje veselje. Djeca ga jako vole i raduju se svakom trenutku provedenom u njegovoj prisutnosti.

 

 

Upute za naručivanje

Ukoliko ste zainteresirani za naše terapije, skenirajte posljednje nalaze logopeda i neurologa te nam ih pošaljite u PDF formatu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U najkraćem roku ćemo se dogovoriti za termin pregleda artikulacijske kinematike ultrazvukom.

Pošaljite nam mail

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazi se šalju u privitku na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.