Jedini logopedski kabinet u ovom dijelu Europe u kojem se izvode ultrazvučna dijagnostika i elektrostimulacijske metode terapije

Logoped i suradnici

Poremećaj govorno jezične komunikacije uzrokuje osjećaje frustracije, brige, neugodnosti i nesigurnosti. No, baš kao što se u slučaju zdravstvenih problema konzultirate s liječnikom, tako se u slučaju poremećaja govorno jezične komunikacije traži stručna pomoć logopeda. U slučaju potrebe, konzultiraju se i drugi stručnjaci, npr. psiholog za djecu, neurolog, biomedicinski inženjer stručnjak za elektrostimulaciju, medicinski fizičar stručnjak za ultrazvuk i td. Interdisciplinarni tim našega kabineta ima svjetski afirmirane stručnjake i znanstvenike. Naš mentor za ultrazvuk je Prof.dr.sc.Branko Breyer a stalni suradnik za elektrostimulaciju Dr.sc. Božidar Ferek-Petrić. 

Logoped

Željka Vujnović

                    mag.logoped.

 

 

 • Elektrostimulacija jezika
  Elektrostimulacija jezika
 • Ultrazvuk jezika
  Ultrazvuk jezika
 • Elektroterapija disfagije
 • Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
  Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
 • Afazija
  Afazija

  Terapija govora nakon moždanog udara i operacija

 • Disartrija
  Disartrija

Upute za naručivanje

Ukoliko ste zainteresirani za naše terapije, skenirajte posljednje nalaze logopeda i neurologa te nam ih pošaljite u PDF formatu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U najkraćem roku ćemo se dogovoriti za termin pregleda artikulacijske kinematike ultrazvukom.

Pošaljite nam mail

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazi se šalju u privitku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

Pogledajte igrani film "Kraljev govor" po kojem je naš kabinet dobio naziv