Jedini logopedski kabinet u ovom dijelu Europe u kojem se izvode ultrazvučna dijagnostika i elektrostimulacijske metode terapije

Naši ciljevi

Cilj je naučiti dijete kako da upotrebljava najvišu funkciju govora, jasno izlaganje vlastitih misli te slikovito i suvislo pripovijedanje. 

Osobi koja ima motoričke teškoće govorno-jezičnog aparata primarno treba ojačati mišiće jezika i obnoviti neuromotorne veze kako bi bila u mogućnosti pratiti zahtjeve logopedske terapije.

Osobi s teškoćama gutanja moraju se ojačati mišići koji sudjeluju u procesu gutanja. Osobi koja ima hipotoniju mišića lica treba ojačati mišiće. Elektrostimulacija mora biti potpuno bezbolna na način da bude pogodna i za dječji uzrast.

Logoped

Željka Vujnović

                    mag.logoped.

 

 

 • Elektrostimulacija jezika
  Elektrostimulacija jezika
 • Ultrazvuk jezika
  Ultrazvuk jezika
 • Elektroterapija disfagije
 • Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
  Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
 • Afazija
  Afazija

  Terapija govora nakon moždanog udara i operacija

 • Disartrija
  Disartrija

Upute za naručivanje

Ukoliko ste zainteresirani za naše terapije, skenirajte posljednje nalaze logopeda i neurologa te nam ih pošaljite u PDF formatu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U najkraćem roku ćemo se dogovoriti za termin pregleda artikulacijske kinematike ultrazvukom.

Pošaljite nam mail

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazi se šalju u privitku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

Pogledajte igrani film "Kraljev govor" po kojem je naš kabinet dobio naziv