Jedini logopedski kabinet u ovom dijelu Europe u kojem se izvode ultrazvučna dijagnostika i elektrostimulacijske metode terapije

Istražujemo i razvijamo nove metode u logopediji

Unatoč razvoju tehnologije, govor ostaje osnovno sredstvo komunikacije među ljudima. Uredno razvijen jezik i govor preduvjeti su za primjeren razvoj djeteta za njegovo uspješno školovanje i profesionalno opredjeljenje.

Suvremena logopedija u svijetu koristi dostignuća razvoja tehnologije. Mi smo jedini logopedski kabinet u čitavoj regiji koji rutinski primjenjuje elektrostimulacijske i ultrazvučne metode u dijagnostici i terapiji. U logopedsku praksu smo uveli novu metodu - artikulacijsku kinematiku tj. mjerenja pokretljivosti jezika pomoću ultrazvuka.  Tako smo znatno povećali pouzdanost i sigurnost terapije elektrostimulacijom. U svrhu terapije hipotonih mišića lica uveli smo potpuno bezbolnu elektrostimulaciju koja ih jača.

 

Logoped

Željka Vujnović

                    mag.logoped.

 

 

 • Elektrostimulacija jezika
  Elektrostimulacija jezika
 • Ultrazvuk jezika
  Ultrazvuk jezika
 • Elektroterapija disfagije
 • Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
  Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
 • Afazija
  Afazija

  Terapija govora nakon moždanog udara i operacija

 • Disartrija
  Disartrija

Upute za naručivanje

Ukoliko ste zainteresirani za naše terapije, skenirajte posljednje nalaze logopeda i neurologa te nam ih pošaljite u PDF formatu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U najkraćem roku ćemo se dogovoriti za termin pregleda artikulacijske kinematike ultrazvukom.

Pošaljite nam mail

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazi se šalju u privitku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

Pogledajte igrani film "Kraljev govor" po kojem je naš kabinet dobio naziv