Jedini logopedski kabinet u ovom dijelu Europe u kojem se izvode ultrazvučna dijagnostika i elektrostimulacijske metode terapije

Istražujemo i razvijamo nove metode u logopediji

Unatoč razvoju tehnologije, govor ostaje osnovno sredstvo komunikacije među ljudima. Uredno razvijen jezik i govor preduvjeti su za primjeren razvoj djeteta za njegovo uspješno školovanje i profesionalno opredjeljenje.

Suvremena logopedija u svijetu koristi dostignuća razvoja tehnologije. Mi smo jedini logopedski kabinet u čitavoj regiji koji rutinski primjenjuje elektrostimulacijske i ultrazvučne metode u dijagnostici i terapiji. U logopedsku praksu smo uveli novu metodu - artikulacijsku kinematiku tj. mjerenja pokretljivosti jezika pomoću ultrazvuka.  Tako smo znatno povećali pouzdanost i sigurnost terapije elektrostimulacijom. U svrhu terapije hipotonih mišića lica uveli smo potpuno bezbolnu elektrostimulaciju koja ih jača.

 

Logoped

Željka Vujnović

                    mag.logoped.

 

Telefon:

095 387 9595

 • Elektrostimulacija jezika
  Elektrostimulacija jezika
 • Ultrazvuk jezika
  Ultrazvuk jezika
 • Elektroterapija disfagije
 • Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
  Elektrostimulacija hipotoničkih mišića lica
 • Afazija
  Afazija

  Terapija govora nakon moždanog udara i operacija

 • Disartrija
  Disartrija

Naša najnovija terapija

 

Ukoliko postoji poremećaj tonusa mišića lica, elektrostimulacija mišića ubrzava njihovo jačanje. Elektrostimulaciju lica izvodimo posebnim sustavom elektroda i interferencijskim elektrostimulatorom tako da je u potpunosti bezbolna te je stoga pogodna i za djecu. Ova vrsta terapije je isključivo dodatna terapija koja pospješuje uspjeh osnovnih vježbi za jačanje mišića lica. Indikacija za elektrostimulaciju mišića lica postoji samo onda kada osnovne vježbe nisu uspješne.

Pošaljite nam mail

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

Pogledajte igrani film "Kraljev govor" po kojem je naš kabinet dobio naziv